Lost schematic

I saved my design and then tried to open it .

The layout in the PCB came up ok but the schematic page is blank.

Did I do something wrong?


·

Comments

  • It just came back.

    Go figure
    ·
  • The schematic just went blank again and I cannot get it back.

    The PCB and the 3D tabs still show OK.

    Any thoughts?

    ·
  • Have you filed a bug report?  The report can include your project file, and Iliya can possibly find the problem.  I have never seen what you've described, can only guess it might be a bug.

    Is there a schematic tab?  Maybe the schematic is there, but not showing in the view (position and size).  There is a control to show everything:  look in the View/Snap tab for "View : All". 
    Cheers,
    Don

    ·
  • It is very hard to make an assessment on anything verbal. For example what version of DEX

    Can you show a picture?

    If you have nor problem sharing the design then:

     As well post copy here in Forum then whoever is game can run it and either confirm or not that there is a problem. 

    ·
  • It is a simple design and I have attached it.

    I am just beginning to use Autotrax.

    On my laptop it is OK but on my desktop the schematic is blank.

    Thanks
    project
    project
    Sample-3.project
    7K
    ·
  • OK, I have a clue.  When I opened your project file, indeed there was a blank schematic page, but the PCB and 3D views showed the design.  So then I played with some other controls, and when I clicked the "Window" button in the Zoom area of the View/Snap ribbon, the schematic appeared on the page. I could not find any way to get it to disappear again.

    I have no clue as to why the schematic disappeared, but I would suspect there is a bug in the program.  If you submit your original project file with a bug report ("Report Problem" in the Help ribbon) Iliya may be able to figure out how to fix it.
    Cheers,
    Don

    ·
  • After I sent my last message, I updated DEX from version 2019.7.26 to the latest 2019.8.13.  Result was the same - the schematic is not appearing on the schematic viewport, but appears after clicking "Window".

    Cheers,
    Don

    ·
  • Fixed.

    Fix for ports making 'schematic content disappear'.

    Why the 2 ports?

    image
    The developer of AutoTRAX DEX. 
    ·
  • Just trying different things

    Thanks all
    ·
  • What's a Port?
    ·
  • See this...

    image


    The developer of AutoTRAX DEX. 
    project
    project
    sample.project
    4K
    ·
  • Video from 25 January 2014
    160,203 Views


    The developer of AutoTRAX DEX. 
    ·
  • Thanks. I think I have used it once then I wanted to test those features. Nice to build block diagrams
    ·
Sign In or Register to comment.